Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Gitaren-online.nl is de overkoepelende website van de gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl en de webwinkel Plectrum-online.nl, beiden gelegen aan de Stationsweg 40 in Bussum. Direct naast het NS-station Naarden-Bussum.

Wij verkopen via deze websites en in de winkel zelf een ruim assortiment aan zeer voordelige kwalitatieve gitaren. Met name voor de beginners is ons aanbod erg breed. Starters-sets van electrische gitaar, akoestische gitaar of basgitaar kopen? Dan ben je bij www.gooise-gitaren.nl aan het juiste adres.

Alles tegen een standaard laag handlings- en verzend-bedrag van €6,95. Bij alle orders van boven de €100 worden helemaal geen verzendkosten in rekening gebracht. Gitaren verzenden naar België kost €10,95. Wij verzenden met UPS.

Bij onze andere website: www.plectrum-online.nl verkopen we een mega-groot aanbod van diverse gitaar-accessoires. Wij hebben alleen al meer dan 400 verschillende plectrums op voorraad. Verder alle soorten capo's, gitaarbanden, gitaarkabels en een groot assortiment aan gitaar- en bassnaren.

Bij Plectrum-online.nl rekenen wij maar €2,95 aan verzendkosten per bestelling en betaal je helemaal geen verzendkosten bij een orderbedrag van boven de € 35,-.

Heb je meer interesse in een persoonlijk advies en wil je het instrument of accessoires eerst even goed bekijken of in handen hebben? Kom dan vooral een kijkje nemen bij onze gezellige winkel in Bussum.

Je kan ook kiezen voor online bestellen en afhalen in de winkel, dan betaal je geen verzendkosten en kan je de spullen in de winkel ophalen.

Gitaren-online.nl / Plectrum-online.nl / Snaren-online.nl / Gooise-Gitaren.nl :

Webshops en winkelpand geopend!

 

Stationsweg 40

1404 AP Bussum

Tel. 035 - 75 06 334

Mail: info@gitaren-online.nl

Web: www.gitaren-online.nl

 

Kamer van Koophandel Flevo- Gooi- en Eemland

nr. 32 08 19 08

 

BTW-nr NL 168 43 21 83 B02

ING Bank 0004217315 te Hilversum tnv GOOISE-GITAREN.NL

 

Wij zijn aangesloten bij het nationale webshop keurmerk:

onze vermelding op www.keurmerk.info

 

Koop al je gitaren online bij www.gitaren-online.nl + Koop al je gitaar-accessoires online bij www.gitaren-online.nl