service-gitaren-online-kopen

Service

F.A.Q - Vragen - Informatie - Gitaren-online.nl :

Prijzen :

Alle genoemde prijzen op onze websites zijn inclusief 21% BTW.

Bezorgtijd :

Wij werken er hard aan om uw bestelling die vóór 18.00 uur besteld is, de volgende dag al te laten bezorgen. Meestal lukt dat ook, maar u kunt uw bestelling in ieder geval binnen drie a vier werkdagen thuis verwachten. Mocht er een item tijdelijk niet op voorraad zijn, dan wordt dat dezelfde dag nog aan u bericht via een e-mail. Wij zorgen dan dat het item als nog zo snel als mogelijk verstuurd wordt of bieden u een geschikt alternatief.

 

Betalingsmogelijkheden :

Bij al onze webshops kan betaald worden via de betaalservices van I-Deal, Pay Pal of creditcard of onder rembours ( - extra kosten voor betaling onder rembours: € 18,95 - ). Het is ook mogelijk om te kiezen voor de optie vooraf per bank. In alle gevallen wordt u na de bestelling doorverwezen naar de betaal-pagina.

 

Retour :

Het is mogelijk om gekochte items te retourneren binnen een periode van veertien dagen. Graag ontvangen wij hierover tijdig bericht via het e-mailadres: retour@gitaren-online.nl Dit is geheel volgens de bepalingen die staan in de Wet Kopen op Afstand.

 

Klachten :

Het is vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven per e-mail via info@gitaren-online.nl Wij zullen de klacht direct bekijken en proberen zo snel mogelijk op te lossen. U kunt ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk of de Geschillencommissie (SGC).

 

Verzendkosten Gooise-Gitaren.nl :

www.gooise-gitaren.nl werkt met standaard lage handelings- en verzendkosten van 6,95 euro per bestelling binnen Nederland. Bij bestellingen boven de 100,- euro binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Voor orders uit België betaalt u 10,95 euro handlings- en verzendkosten. Wij verzenden aangetekende pakketten met track-trace van UPS. Wilt u uw order in de winkel ophalen? In dat geval kunt u bij het bestel-proces de keuze maken voor bestelling afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten bij uw order.

 

Verzendkosten Plectrum-online.nl :

www.plectrum-online.nl werkt met standaard lage handelings- en verzendkosten van 2,95 euro per bestelling binnen Nederland. Bij bestellingen boven de 35,- euro binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Voor orders uit België betaalt u 4,95 euro verzendkosten. Daarnaast bieden wij de optie om de bestelling af te halen in de winkel Gooise-Gitaren.nl in Bussum. U betaalt dan ook geen verzendkosten.

 

Verzendkosten Plectrum-bedrukken.nl

Alle op de website genoemde prijzen van www.plectrum-bedrukken.nl zijn inclusief aangetekende verzendkosten naar uw adres.